Maypi Ballesteros, coordinadora de Qualitat del CST, participa a la presentació de la Guia de sostenibilitat per al sector salut i social al CSC

  • 31/01/2023
  • CST

“Els estàndards relacionats amb la RSC que ara no són obligatoris, ho seran en la propera acreditació”

La Guia del Consorci de Salut i social de Catalunya és una nova eina per facilitar la gestió sostenible de les organitzacions.

A la jornada celebrada avui hi ha intervingut Maypi Ballesteros, coordinadora de Qualitat del Consorci Sanitari de Terrassa i membre expert del Grup de treball del Manual d’acreditació del CSC, que ha desenvolupat la ponència “La sostenibilitat a l’acreditació de Centres d’atenció hospitalària aguda de Catalunya”. També hi han participat José Augusto García Navarro, director general del CSC; Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública del Departament de Salut, amb la ponència “Els principis ètics del Pla de Salut de Catalunya 2021-2025”; i Marta Moles, secretària tècnica i responsable de Responsabilitat Social del CSC, que presentarà la Guia de sostenibilitat per al sector salut i social. Clourà l’acte Manel Ferré, president del CSC.

Amb aquesta guia el CSC pretén acompanyar els seus associats en el desenvolupament i consolidació d’un model de gestió sostenible, amb una clara orientació a l’assoliment dels reptes globals de l’Agenda 2030. I també ofereix un cercador d’accions i recursos que podran donar compliment als requisits de l’acreditació de Centres d’atenció hospitalària aguda de Catalunya relatius a sostenibilitat.