Sessió extraordinària de presentació del nou director-gerent del CST, Ferran Garcia

  • 20/02/2023
  • CST

Dilluns 20 de febrer va tenir lloc a la sala d’actes Joan Costa Roma de l’Hospital de Terrassa la sessió extraordinària de presentació de Ferran Garcia, nou director-gerent del CST.

August Sàenz, president del CST, va exposar la llarga experiència professional del Dr. Garcia com a gerent de l’hospital d’Igualada i com a directiu del CatSalut, entre d’altres càrrecs.

Per la seva banda Ferran Garcia va explicar breument la visita de divendres amb el conseller de Salut, Manel Balcells. Ha qualificat de «bones notícies» l’anunci de Salut de derivar tots els serveis d’atenció especialitzada del CAP Can Roca a un únic proveïdor, el CST. Garcia també va exposar el compromís per part del Departament de Salut i Ajuntament de Terrassa per construir un nou CAP Terrassa Nord, un CAP per desdoblar el CAP Sant Llàtzer i la creació d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) a Terrassa.

Garcia també va manifestar que treballarà per «millorar el Consorci Sanitari de Terrassa, incorporar la cartera de serveis que el CST es mereix i crear un pla de viabilitat per tal de mantenir l’autonomia de gestió.»