“Terrassa Vibra” a l’Hospital de Terrassa

La Coral Renaixença de l’Àmbit de Salut Mental del CST, dirigida per Adriana Aranda i  amb la pianista Marta Huertas al capdavant, ha actuat a l’Hospital de Terrassa davant de nombroses persones que s’hi han aplegat per seguir en directe l’actuació.

Aquesta primera actuació s’emmarca dins el projecte “Terrassa Vibra als Hospitals”, iniciativa impulsada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa que té per objectiu omplir els espais sanitaris de la ciutat de música, amb la finalitat d’aportar benestar tant als/les pacients, com a les seves famílies i també al personal sanitari.

Aquest és un projecte obert a tothom, tant a músics professionals com amateurs i engloba tots els estils.

Si vols participar-hi interpretant la teva música o bé obtenir més informació visita: https://www.terrassa.cat/terrassa-vibra

La Coral Renaixença neix el 2013 amb el ferm propòsit d’oferir els beneficis clínics de la música a les persones amb trastorn mental sever, i està integrada per pacients, per treballadors del CST i persones de la comunitat amants de la música. El grup ha actuat a escenaris com el Palau de la Música Catalana de Barcelona, el Palau Sant Jordi o l’Auditori Municipal de la nostra ciutat.