Tret de sortida a la Jornada de Formació d’Acollida pels nous i noves professionals que s’incorporen al CST

  • 30/03/2023
  • CST

L’Hospital de Terrassa ha acollit la primera de les Jornades de formació d’acollida del CST d’enguany, que té com a objectiu minimitzar el temps d’adaptació de les noves incorporacions.

La jornada s’ha iniciat amb una benvinguda del departament de Formació i Desenvolupament. Després ha tingut lloc la presentació del CST a càrrec de la direcció de Recursos Humans i Gestió de Persones, on s’ha explicat tota la informació d’interès per a aquelles persones que s’acaben d’incorporar al Consorci, com ara l’organigrama i l’estructura, el model laboral i el Pla Estratègic, el Portal de l’Empleat o els diferents tipus de formació.

Tot seguit s’han impartit formacions d’acollida referents a la qualitat assistencial, el risc biològic (dirigit al col·lectiu assistencial) i el risc osteomuscular (per al col·lectiu assistencial, a excepció del personal mèdic i tècnic).

Es faran diverses jornades d’Acollida fins a finals d’any, on hi assistiran totes les incorporacions del mes en curs, fins a un màxim d’uns trenta professionals. Els mesos amb més incorporacions s’augmentaran el número de sessions. Les properes tindran lloc el 27 d’abril; 30 de maig; 13, 21 i 29 de juny; 18 i 25 de juliol; 12 i 27 de setembre; 26 d’octubre; 28 de novembre i 12 de desembre.

Etiquetes pla acollida cst