Agenda

XXIV Workshop de Salut Mental “ACTIVITAT FÍSICA I ESPORTIVA EN SALUT MENTAL”

XXIV Workshop de Salut Mental “ACTIVITAT FÍSICA I ESPORTIVA EN SALUT MENTAL”

INFORMACIÓ DE L’ESDEVENIMENT

CATEGORIES

  • CST
  • Jornades i congressos
  • Salut Mental

COMPARTEIX

AFEGIR AL CALENDARI


Objectius generals de la Jornada:

Els objectius del Workshop d’aquest any són:

  • Revisar l’evidència científica de la utilitat de l’activitat física i esportiva sobre l’evolució i el pronòstic dels trastorns mentals.
  • Revisar les bases biològiques que sustenten aquesta relació.
  • Exposar les experiències de la utilització de l’activitat física i esportiva en el tractament de persones amb trastorns mentals que actualment s’estan fent a Catalunya.
  • Discutir amb els assistents al Workshop les indicacions principals de l’activitat física i esportiva i els aspectes pràctics de la seva prescripció.

Avals Científics i Padrinatge:

Aquesta jornada compta amb l’Aval Científic i Padrinatge de la Societat Catalana de Salut Mental i de la Societat Catalana de Medicina de l’Esport.


Acreditació:

L’activitat 09/035345-MD està acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries -Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud- amb 0,5 crèdits (4 hores lectives atorgades).

És imprescindible haver asistit al 100% de la jornada per rebre el certificat d’assistència acreditat.


Dirigit a:

Col·lectiu principal:

Professionals de la salut amb dedicació preferent a la salut mental que prescriuen o estan interessats en ampliar els coneixements sobre la prescripció de l’activitat física i esportiva en persones amb trastorns mentals.

Col·lectiu secundari:

Professionals de la salut amb dedicació preferent a l’atenció primària o a la medicina esportiva interessats en ampliar els coneixements sobre la prescripció de l’activitat física i esportiva en persones amb trastorns mentals.


Presentació de pòsters:

S’admet la presentació d’experiències de prescripció d’activitat física i esportiva a persones amb trastorn mental o a altres persones amb l’objectiu de millorar el seu benestar emocional.

Data límit el dia 16 d’octubre.

Els pòsters s’han d’enviar a la Secretaria Tècnica de la jornada en format digital pdf amb mides 120x90cm (vertical): sjornades@cst.cat

El Comitè Científic escollirà els millors pòsters que seran exposats al hall de la Sala Joan Costa Roma.


S’ha de formalitzar la inscripció a través del següent formulari indicant la preferència de tipus d’assistència, presencial o virtual:


Informació i inscripcions:

Data límit d’inscripció: 27 d’octubre de 2023

Aforament limitat per als assistents presencials. Els participants seran admesos per rigurós ordre d’inscripció.

Els assistents a la jornada tindran una tarifa reduïda del pàrquing de 1,5€/dia.

Etiquetes activitat física