Concert solidari “Dona el primer batec”

Els beneficis del concert, que va recaptar més de 1.000 euros, aniran destinats a humanitzar l’Àrea de Maternitat del Consorci Sanitari de Terrassa.

El divendres, 30 de desembre de 2022 es va celebrar a la Nova Jazz Cava el concert solidari “Jazzmanontropo”, a càrrec de l’Associació de Músics de Jazz de Terrassa, Mujazzt, i amb la col·laboració de Jazz Terrassa

Amb una profunda inquietud musical, aquest sextet s’ha renovat per oferir una munió de ritmes que deambulen al voltant del jazz, el latin, la bossa, el blues o el soul. 

El concert es va fer a benefici del projecte “Dona el primer batec”, per a humanitzar l’Àrea de Maternitat del Consorci Sanitari de Terrassa, que pretén oferir un espai més amable i acollidor per néixer.  

Al concert de Mujazzt, grup del qual també forma part el Dr. Joan Paloma, director d’Àmbit de Serveis de Suport del CST, va ser un èxit d’assistència, entre qui es comptava la directora d’infermeria, Antònia Villalba, i la directora de Gestió de Pacients i atenció Ciutadana, Núria Pagès, a més d’altres professionals de la casa i públic en general. 

L’Eva Salvador, de Mecenatge, ha conversat amb Xavi Hinojosa, membre d’aquest grup.  

1) Què feu a la vostra associació? 

Fem promoció i producció de concerts de jazz. Un dels cicles que fem anualment, des de fa 5 o 6 anys, és la producció i direcció artística del cicle jazz a prop. 

2) Com es va desenvolupar el concert solidari del 30 de desembre? 

Es va dur a terme de manera exitosa, perquè va haver-hi molta assistència i aquest era l’objectiu. Estem molt contents del resultat i tot va funcionar de manera magnífica. Hem recaptat més de 1.000 €. 

3) Per què vau col·laborar amb el Consorci Sanitari de Terrassa? 

Dels concerts solidaris que havíem organitzat, encara no havíem col·laborat mai amb vosaltres. El nostre objectiu és fer una recaptació per a una entitat de la nostra àrea de proximitat.  

Quan us vam conèixer, vam pensar que seria una bona idea, ja que teniu molt projectes interessants, i no ho vam dubtar ni un moment. Tots els diners aconseguits quedaran invertits a prop de casa i aquesta també era la intenció del concert solidari. Més encara, sent per a millorar la sanitat pública, la qualitat de vida de les persones i el confort de les instal·lacions. Vam pensar que seria perfecte.