“Connexions amb cor” a la Llar Residencial Sant Llàtzer

El CST ha signat un conveni de col·laboració amb la Farmàcia Ortopèdia Passeig, que ens permetrà continuar amb el programa d’humanització assistencial “Connexions amb Cor” de la Llar Residencial Sant Llàtzer i especialment amb el projecte “La Llar va en Bici”.

Consisteix en una passejada en tricicle elèctric per Terrassa, a fi d’acompanyar els nostres avis i àvies al seu antic barri o veïnat que fa temps que no poden visitar. Treballem aspectes cognitius com la memòria i les relacions interpersonals per afavorir la seva inclusió social.

Divendres vam començar amb la primera sortida i en Luis estava ben content, ja que li va permetre sortir de la Llar després de no poder-ho fer durant molt de temps a causa de la pandèmia. També va provar el tricicle la Glòria, farmacèutica i especialista en ortopèdia.

La Farmàcia Ortopèdia Passeig comparteix amb nosaltres l’objectiu de protegir la salut i el benestar de la ciutadania a qui atenem, millorant la prestació de serveis d’atenció sanitària i sociosanitària que promou el seu benestar.