El Consorci Sanitari de Terrassa dona la benvinguda als nous i noves residents

L’Hospital de Terrassa ha acollit l’Acte de Benvinguda als residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). Enguany s’incorporen 48 residents provinents de Catalunya, Espanya, Europa, Centre-Amèrica i Sud-Amèrica.

Aquest any el CST té 8 Unitats Docents acreditades i 5 Unitats Docents Multiprofessionals. Volem destacar que per primera vegada, el Consorci Sanitari de Terrassa tindrà una Unitat Docent Multiprofessional de pediatria que comptarà amb 2 places d’infermeria resident que s’afegeixen a les 2 de metge intern resident que hi havia fins ara.

Després de la benvinguda per part dels directius i president del CST, el cap d’estudis, Miquel Aranda ha fet una conferència sota el títol “Ètica de la docència: reflexions d’un cap d’estudis” on ha emfatitzat sobre la importància dels aspectes ètics en la formació dels professionals sanitaris del futur.

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) és una organització sanitària amb una important tradició docent on la primera acreditació data de l’any 1979 i en la que actualment s’hi estan formant professionals de la medicina, infermeria, llevadores, i psicologia clínica. També es fan pràctiques de grau de medicina, farmàcia, genètica, física, psicologia, infermeria, odontologia, fisioteràpia, logopèdia, nutrició, treball social i teràpia ocupacional. Tanmateix, fan pràctiques alumnes de cicles formatius de l’àmbit sanitari.