El Consorci Sanitari de Terrassa, present a les activitats nadalenques organitzades per l’Ajuntament de Terrassa

  • 28/11/2022
  • CST

El CST col·labora amb la campanya de nadal de la ciutat de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa aposta enguany per un Nadal en què es consolida el concepte d’unes festes compartides amb i per tota la ciutadania i el teixit associatiu de tots els barris de la ciutat.

Amb el missatge «La pau, el nostre desig de Nadal», s’ha organitzat una campanya que combina cultura, comerç de proximitat, música, activitats infantils, fires, il·luminació dels carrers i recupera la tradició de l’arbre de Nadal, portant-lo a tots els districtes i llocs emblemàtics de la ciutat.

El tret de sortida ha estat aquest dissabte amb l’encesa de 900 punts de llum repartits per tota la ciutat i que romandran enceses fins al 9 de gener.

El CST hi participa amb el projecte “Terrassa Vibra als Hospitals”. Durant les festes de nadal, els voluntaris interpretaran a l’Hospital de Terrassa, peces musicals nadalenques, omplint els espais sanitaris de música, amb la finalitat d’aportar benestar tant als/les pacients, com a les seves famílies i també al personal sanitari.

El projecte FUTSAL de l’Àmbit de Salut mental del CST,  també hi serà present a l’espai “juguem del Parc de Sant Jordi

Aquest Projecte desenvolupa un programa d’esport, centrat en la pràctica del futbol sala, dirigit a persones amb problemes de salut mental, juntament amb familiars, professionals o qualsevol altre persona que en vulgui formar part.