Iniciem les obres d’humanització a la planta de Convalescència

Enguany, gràcies al suport de Kern-Pharma, de la Fundació Manuel Lao i de la Fundació Joan Costa Roma, hem iniciat el procés de remodelació del vestíbul de la planta 8a, que acollirà la nova sala d’activitats de Convalescència.

La reforma de la planta 8 forma part del projecte d’humanització de la nostra organització. Aquest projecte vol millorar la qualitat de vida dels pacients durant la seva estada, millorant els espais comuns per tal de donar-los una major utilitat, facilitant la realització d’activitats grupals i com a espai d’ús de les famílies.

El CST compta des de fa uns anys amb un programa de voluntariat en creixement i un dels seus programes és la dinamització a la 8a planta, acció que es veu molt limitada per la situació actual d’aquests espais.

El perfil de pacient sol ser un pacient geriàtric, amb familiars de certa edat, que els acompanyen i que se’n fan càrrec de la seva alimentació, companyia i higiene. Així i tot, també hi ha pacients que no gaudeixen d’aquest entorn familiar i/o social.

L’objectiu és oferir un espai adequat per a les activitats de dinamització i convivència, que permetrà:

• Evitar l’aïllament dels pacients a les seves habitacions

• Fomentar la relació entre pacients i famílies

• Continuar amb les activitats assistencials i exercicis proposats per fisioteràpia i teràpia ocupacional.

Des de Mecenatge promovem les aliances amb empreses i entitats per tal d’assolir objectius comuns, que milloren la qualitat de vida dels nostres pacients i de les seves famílies.

Si coneixes alguna organització que comparteixi els nostres valors i amb qui creus que podríem col·laborar, escriu-nos a donacions@cst.cat

Etiquetes humanització