Els nadadors i nadadores que entrenen al CAR Sant Cugat aconsegueixen diverses medalles al Mundial de Natació Fukuoka 2023

Des del 14 de juliol està tenint lloc a Fukuoka (Japó) el Mundial de Natació 2023, que compta amb la participació de dotze països en competències de natació, natació artística i natació en aigües obertes, entre d’altres.

Els equips espanyols que entrenen al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat estan fent història. El Mundial va començar amb les competicions de natació artística, on la selecció espanyola de natació artística s’ha proclamat campiona del món en equip tècnic i ha pujat al podi en gairebé totes les proves.

Fernando del Río i Dennis González, per la seva banda, van proclamar-se campions del món en les proves de  solo tècnic i solo lliure respectivament.

Les altres medalles han estat la de bronze per a Iris Tió en solo tècnic, la de plata del duet tècnic mixt amb Emma García i Dennis González, la de bronze de duet tècnic femení d’Iris Tió i Alisa Ozhogina i també la de bronze per a Dennis González i Mireia Hernández en duet lliure mixt.

Els nadadors i nadadores que han participat en aquest Mundial fan ús del servei de Medicina de l’Esport del CAR Sant Cugat. La Dra. Bellver, cap del servei de Medicina de l’Esport del Consorci Sanitari de Terrassa – CAR Sant Cugat i metgessa de l’equip de natació artística ha acompanyat a l’equip de natació artística a Fukuoka. Ella és la responsable que l’equip arribi en les millors condicions possibles de salut per a rendir al màxim en les competicions.