La direcció del CatSalut visita el CAP Sant Llàtzer i l’Hospital de Terrassa

  • 10/05/2022
  • CST

La directora del Servei Català de Salut, Gemma Craywinckel, va visitar el 10 de maig les instal·lacions del CAP Sant Llàtzer on va ser rebuda per la direcció del Centre.
Craywinckel anava acompanyada pel subdirector del CatSalut, Iván Planas i pel director de l’Àrea Assistencial, Ignasi Carrasco. Representant a la Regió Metropolitana Nord hi van ser presents la seva gerent, Anna Aran, la cap de Relacions Corporatives, Eva Sánchez i la directora del Sector Sanitari del Vallès Occidental Oest, Cati Serra.

Un cop acabada la visita al CAP Sant Llàtzer es van traslladar a l’Hospital de Terrassa on van ser rebuts pel president i la direcció i van fer una reunió de treball amb la resta de l’equip directiu del CST. Es va fer la presentació de l’organització, del Pla Estratègic CST 2021/2024 i es van presentar projectes vinculats a diversos àmbits assistencials del CST.

La jornada va cloure amb la visita al Servei de Radioteràpia i a l’Àrea d’Hospitalització Polivalent, que va néixer el passat 2021 com un equipament que pot tenir diferents usos, des de llits d’hospitalització convencional fins a llits d’UCI.

Etiquetes catsalut