Premis a les millors comunicacions orals de l’AIFICC a dues residents d’infermeria del CST

Ángela Gonzàlez i Nerea Herrero, guanyadores dels premis a la Millor Presentació Oral pels seus treballs de recerca de la 10a Jornada d’Especialistes en Infermeria Familiar i Comunitària de l’AIFICC (Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya).

Les dues residents d’infermeria d’Atenció Familiar i Comunitària del CST (UDM AFiC CST) han resultat guanyadores de dos premis en la 10a Jornada d’Especialistes en Infermeria Familiar i comunitària de l’AIFICC.

D’una banda, Ángela Gonzàlez Garcia ha obtingut el primer premi a la millor comunicació oral gràcies al seu treball de recerca “Estudio epidemiológico sobre soledad no deseada y aislamiento social en mayores de 65 años”. I de l’altra, Nerea Herrero Arnado ha rebut el segon premi a la millor comunicació oral pel seu treball de recerca “La percepción de los pacientes con Diabetes Mellitus tipo 2 sobre su alimentación y la adherència a la teràpia nutricional”

Els tutors dels dos treballs han estat Albert Guerrero i Montse Cabero, respectivament.

L’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya és una associació científica que vetlla pels interessos professionals de la infermeria familiar i comunitària i que participa en la planificació, organització i actuació dels serveis de salut.