Treball social del CST duu a terme una formació bàsica en salut mental per a professionals de l’àmbit social a Rubí

El Museu Municipal Castell de Rubí ha acollit la 2a jornada de Formació bàsica en Salut Mental per a professionals de l’àmbit sanitari, adreçada a treballadors socials de l’Ajuntament de Rubí que donen cobertura a l’Atenció Primària i Salut Mental.

La primera edició va tenir lloc el 2019 a Terrassa, adreçada a treballadors socials de l’Ajuntament de la ciutat.

La benvinguda a la jornada ha anat a càrrec de Vicenç Vallès, director de l’Àmbit de la Salut Mental del CST. Després ha intervingut Rigobert Triola, coordinador del Centre de Salut Mental d’Adults de Rubí del CST amb la xerrada Conceptes clínics de la salut mental. Més tard ha estat el torn de Maria Aran, sociòloga i activista en salut mental amb Estigmatització de la salut mental i Yaiza Martin i Eduardo Garcia, treballadors socials del Centre de Salut Mental Ferran Salsas i Roig de Rubí amb Recursos i circuits.

La jornada, que ha estat organitzada per la Unitat de Treball Social de l’Àmbit de Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa i ha comptat amb una seixantena d’assistents, tenia com a objectiu donar eines i promoure el treball coordinat a nivell social i sanitari.

Etiquetes Salut mental