Setmana del Part Respectat 2022

Del 16 al 22 de maig se celebra la Setmana del Part Respectat 2022. El lema escollit a Europa aquest any és : “Millors naixements per un millor futur”.

La setmana Mundial del part respectat se celebra per reflexionar sobre el part en tot el món i per canviar pràctiques per tal de millorar el respecte al naixement.

El terme part respectat fa referència  a l’atenció al part tenint en compte les preferències de la gestant a l’ hora de prendre decisions i de realitzar qualsevol intervenció.

Al Consorci Sanitari de Terrassa, l’objectiu és actuar en consonància amb les necessitats i desitjos de la família segons les seves particularitats: ètnia, creences, etc. Vetllem pel respecte a la fisiologia reduint al mínim les intervencions innecessàries.

Els professionals t’acompanyaran en la presa de decisions segures i informades, i per això, us animem a participar en les activitats grupals de preparació al naixement: xerrades “Parir a l’Hospital de Terrassa”, visites d’acollida i  també a elaborar el teu Pla de naixement per tal de conèixer les teves preferències, desitjos i expectatives.

Altres notícies d’interès